Меркурий в квадратура с Юпитер Поради изобилната информация най-важното се

...
Меркурий в квадратура с Юпитер Поради изобилната информация най-важното се
Коментари Харесай

Новолунието е символ на ново начало, пречистване и духовно прераждане

Меркурий в площ с Юпитер

Поради изобилната информация най-важното се изплъзва от погледа. Подробностите пречат да се види цялостната картина. Засилва се склонността към преувеличаване и деформиране на действителността. Решението на голям брой проблеми провокира неспокойствие. Периода натоварва нервната система. Лошо протичане на интелектуалната активност. Възможно е приемане на неприятни вести. Старайте се да не вземате значими решения. Не е уместно за другарство изключително с околните. Лесно могат да зародят разногласия, спорове, разправии. За предпочитане е уединението и спокойната конюнктура.

Луната е в символ Дева до 21:57ч

Хората като цяло стават по-практични, рационални и трезво мислещи, само че и по-критични. Възниква предпочитание да се меси в работите на другите без да го молят. Може да се появят търкания с близките. Вниманието се концентрира върху настоящите задания.

Уязвими са червата и стомашно чревният тракт, заради което се предлага щадяща диета.

Луната се движи на луфт от 14:43ч до 21:57ч. В това време да не се подхваща нищо значимо. След това Луната минава в символ Везни.

30 лунен ден от 06:43ч до 14:01ч на 17 септември

Този интервал носи хармонична сила, придава приповдигнато въодушевление. Бъдете открити и откровени. Изпълнете сърцето си с чистата, хармонична сила на деня. Добре е денят да бъде отдаден на благодарността и резюме на случилото се през лунния месец. Вземете лист хартия и писалка и запишете всичко, което ви се е случило положително и неприятно, след което въображаемо благодарете за всичко - за уроците, за учителите, за даровете на ориста. Едновременно с прочистването на мислите, въведете реда вкъщи.

Новолуние в Дева и 1 лунен ден от 14:01ч на 17 септември до 08:01ч на 18 септември.

Новолунието е знак на ново начало, филтриране и духовно прераждане. Началото на първия лунен ден бележи началото на нов месец, нов стадий в безконечен цикъл. Ето за какво мистичното му значение е надълбоко обвързвано с новите инициативи и осъществяването на непосредствени проекти.

Смята се, че броди нечиста мощ по това време. Човешката сила е отслабена, виталността е покрай нулата. Сега хората са подложени най-вече на стрес, нервни разстройства и разнообразни болести, защото имунитета е снижен. Човек е податлив да демонстрира не най-хубавите черти от своя темперамент.

Не е зле да се съблюдава диета, да се прави вътрешно и външно ликвидиране, да се посети църковен храм. Добре е да има запалена свещ до вас върху пламъка, на която да се концентрирайте и да се концентрирате единствено върху хубави работи. Организмът в този момент е отслабен, не го преуморявайте. По време на новолуние интензивно се извеждат от организма нездравословните и ненужни субстанции. Тялото има потребност от доста течности, с цел да се избави от тях. Сега са потребни чайове и настойки от екологично чисти треви. Добре е да се прекара денят в уединение – да спите, да четете метафизичен книги, вана със соли, да мечтаете, да медитирате. Ако е допустимо, разходете се в гората или в парка. Планирайте събития за идващия месец. Създайте мисловни облици на мечтани събития, направете лист с стремежи.

Много уместно е да се стартира лунната диета - в продължение на 24 часа от започване на новолунието, нищо не би трябвало да се яде, единствено течности се употребяват. Може чай и кафе, само че без захар.

По-добре да се откажете от интимни прекарвания. Организмът в този момент се намира в самокорекция и всякаква външна интервенция ще попречи на вярната конфигурация на вашия биокомпютър.

1 безоблачен ден – Добре е да се вършат проекти за идният безоблачен месец. Ще им върви в делата единствено на оптимистите, не и на тези, които са депресирани и унили. Хубаво е при започване на слънчевия месец да се хвърлят дребни монети на кръстопът, с цел да ви даде Бог благосъстояние. Или да дадете нещо на първия срещнат бедняк.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР