Британският пътник, който загина по време на турбуленция на борда

...
Британският пътник, който загина по време на турбуленция на борда
Коментари Харесай

Известен режисьор е загиналият по време на турбуленция в самолет

Британският пасажер, който почина по време на турбуленция на борда на аероплан на Singapore Airlines, пътуващ от Обединеното кралство се оказа попюлярен режисьор на Острова. Това е 73-годишният Джефри Китчън, който рабори в музикален спектакъл от Глостършър, оповестява Daily Mail.

Властите считат, че е умрял от сърдечен удар, поради преживения смут. Повече от 70 души бяха ранени при случая, като се счита, че брачната половинка на господин Китчън Линда също е измежду приетите в болница. Състоянието й не е известно.

Самолетът попадна във въздушен джоб, което провокира самолета да се загуби височина извънредно внезапно, а неочакваното рухване отприщи безпорядък на борда и принуди водача да направи спешно кацане на летище Суварнабхуми в Банкок.

Ужасени пасажери описаха по какъв начин не били предизвестени в точния момент да слагат защитните си колани, преди самолетът ненадейно да падне, до момента в който екипажът е сервирал закуска, като един пасажер сподели, че хората са били „ изстреляни във въздуха “.

От 211 пасажери и 18 членове на екипажа на борда тайландските управляващи оповестиха, че 71 души са били изпратени за лекуване, шестима от които са били съществено ранени, с доста пострадвания по главата

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР