Mercedes-Benz започна финални тестове на най-луксозната модификация на седана S-Klasse,

...
Mercedes-Benz започна финални тестове на най-луксозната модификация на седана S-Klasse,
Коментари Харесай

Новата най-луксозна и най-скъпа S-Klasse

Mercedes-Benz стартира финални проби на най-луксозната трансформация на седана S-Klasse, която ще бъде пусната под марката Maybach. Дни преди формалната премиера шпионски фотоси, показващи колата с най-малък камуфлаж, бяха оповестени от Carscoops.

Премиерата на нововъведението ще се състои преди края на ноември тази година. Най-вероятно автомобилът ще бъде показан на обществеността за първи път на ревюто в Гуанджоу, Китай на 20 ноември.

По отношение на габаритните размери нововъведението надминава нормалната S-Klasse. Освен това колата ще получи нова радиаторна решетка с отвесни ламели, емблеми на Maybach на задните колони, хром фон и друга изпускателна система в жанр GLS.

 Новата най-луксозна и най-скъпа S-Klasse

Снимките на салона към момента не са оповестени. Според Carscoops колата ще бъде оборудвана с първокласни седалки с функционалност за масаж, таблети за задните пасажери и голям брой функционалности за комфорт.

Всички механически характерности на Mercedes-Maybach S-Klasse към момента се пазят в загадка. По неофициални данни гамата от нови мотори ще включва 6.0-литров V12 бензинов мотор. Мощността на елемента ще бъде 630 конски сили. Също по този начин не е изключена появяването на 4.0-литров V8 елемент с мощност 503 конски сили.

Новата S-Klasse беше показана на 2 септември. Автомобилът дебютира във версии с къса и дълга база и стана първият сериен автомобил, оборудван с челни въздушни възглавници за пасажерите откъм гърба.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР