Mercedes-Benz публикува снимки и частично разкри характеристиките на новия Mercedes-AMG

...
Mercedes-Benz публикува снимки и частично разкри характеристиките на новия Mercedes-AMG
Коментари Харесай

Mercedes-Benz показа новия G 63 4x4²

Mercedes-Benz разгласява фотоси и отчасти разкри характерностите на новия Mercedes-AMG G 63 4x4². Всъдеходът получи окачване с голям клиренс от 361 мм, четирилитров турбо мотор с мощ 585 конски сили, нов салон и 22-цолови джанти. Предполага се, че цената му ще бъде от порядъка на 250 хиляди евро.

Информация за новия Mercedes-AMG G 63 4x4² се появи на немския уеб страница на компанията. Вярно е, че към този момент са разкрити единствено главните моменти, тъй че огромната премиера, явно, занапред следва. Но към този момент е ясно, че всъдеходът е финализиран, с цел да се усъвършенства геометричната му дарба за проходимост.

`Mercedes-Benz

В числа това наподобява по този начин: клирънсът се е нараснал от 238 на 361 милиметра, дълбочината на прегазване - от 700 на 910 милиметра, а ъгълът на офанзива - от 27 на 40 градуса. G 63 4x4² също разполага с 22-цолови джанти, LED светлини на покрива, нов похлупак за аварийно колело и забележим екстериорен фон от въглеродни нишки.

За тапицерия са употребявани кожа Nappa и микрофибър Dinamica. Под капака на всъдехода е общоприет битурбо осмак с размер четири литра, разрастващ 585 конски сили и 850 Нм въртящ миг. Трансмисията е деветстепенна автоматизирана. До първите 100 км/ч G 63 4x4² форсира за 4.6 секунди, като употребява приблизително 20 литра бензин на 100 километра.
`Mercedes-Benz

Разбира се, това е най-екстремната версия на G-класата. Но за тези, които намират това за незадоволително, има и Brabus Crawler – първият автомобил на лично шаси на Brabus.

Вездеходното транспортно средство е основано на стоманена " галактическа " рамка. Заявения луфт - 530 мм. Оборудването включва осъвременено задвижване, отбрана от алуминий и кевлар и битурбо мотор Brabus Rocket 900, който развива 900 сили и 1050 Нм въртящ миг.
`Mercedes-Benz

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР