Mercedes-Benz анонсира новата си стратегия за развитие, която предвижда обръщането на още

...
Mercedes-Benz анонсира новата си стратегия за
развитие, която предвижда обръщането на
още
Коментари Харесай

Новата стратегия на Mercedes-Benz предвижда нови електромобили и още повече лукс

Mercedes-Benz анонсира новата си тактика за развитие, която планува обръщането на още повече внимание на изцяло електрическите и електрифицираните автомобили, както и на преместването на марката на равнище, което предлага още повече разкош. Големи очаквания от компанията разпореждат и на подразделенията си AMG, EQ и Maybach, като обещават увеличение на тяхното портфолио.

По отношение на напълно електрическите си пазарни оферти, от Mercedes-Benz обещават четири напълно нови такива, които ще бъдат разработени въз основата на предстоящата платформа EVA (Electric Vehicle Architecture). Първата интерпретация на платформата ще видим през идната година с първокласния седан , който обещава свободен пробег в чист електрически режим от над 700 километра.

Луксозният седан ще бъде последван от EQE и SUV моделите EQS и EQE, а електрически продукти ще получат също по този начин AMG, Maybach и G.

От 2025 година Mercedes-Benz ще стартира още една платформа за електрически автомобили, която ще бъде интегрирана в спомагателни нови автомобили от компактния и междинния клас.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР