Mercedes-AMG вдигна воала от мистериозната кола, която проектира с рапъра

...
Mercedes-AMG вдигна воала от мистериозната кола, която проектира с рапъра
Коментари Харесай

Mercedes-AMG и will.i.am представиха мистериозното купе, подобно на G-Klasse

Mercedes-AMG подвигна воала от мистериозната кола, която проектира с рапъра will.i.am. Моделът е под формата на купе, наречено will.i.AMG и е направено на платформата на GT Four-Door Coupe, само че заимства стилистични детайли от паметната G-Klasse.

„ Израснах в гето. Израснах с хип-хоп. Гледах именити хип-хоп реализатори да рапират за Mercedes-Benz, тъй че постоянно съм мечтал да владея подобен. За доста деца от града, притежаването на Mercedes е знак на напредък и прогрес отвън гетото “, изясни will.i.am. „ Сега реализирах задачата си и стигнах още по-високо, като премислих и сътворих моя лична визия за модел AMG. “

`Mercedes-AMG

Погледнат от доста ъгли съвсем нищо не подсказва, че will.i.AMG е даже отдалечено обвързван с GT Four-Door Coupe. Но в действителност това е същинско купе с две порти и се характеризира с съвсем същата, като на G-Klasse, предница с кръгли фарове и правоъгълна решетка, инсталирана в квадратна рамка.

Вижте емблемата: това е нов взор върху трилъчевата звезда, която will.i.am сътвори и е наречена „ Свидетел на мечката “. Единственият модел също по този начин разполага с вентилационни отвори, " издълбани " в двата калника, извънредно дълги " самоубийствени " порти и панорамен панел на покрива.
`Mercedes-AMG

Снимки на задната част не са пуснати, само че погледът към светлините и формата на бронята допуска, че will.i.AMG наподобява по-скоро като GT откъм гърба. Все още не знаем и по какъв начин наподобява от вътрешната страна, само че знаем, че не са правени огромни механични промени по време на построяването.

„ Не допрях мотора, тъй като AMG в действителност прави най -добрите мотори “, сподели рапърът. От AMG обявиха, че всички действия към will.i.AMG ще бъдат в изгода за i.am.angel Foundation, която дава стипендии и благоприятни условия в образованието по просвета, технологии, инженерство, изкуства и математика (STEAM).
`Mercedes-AMG

И взаимният план е част от задача, наречена The Flip, която има за цел да даде на повече студенти от общности в неравностойно състояние достъп до STEAM обучение. По-конкретни детайлности липсват, само че логото на Bear Witness ще се появи на линия от дрехи и аксесоари с лимитирана серия, които ще се продават в Mercedes-Benz Experience Center в Маями, Флорида, и онлайн.

Приходите от продажбата на тази артикули ще бъдат дарени на фондация i.am.angel. От Mercedes-AMG обявиха още, че ще изплатят will.i.AMG от will.i.am „ с цел да поддържат задачата на общия план “ и че част от приходите ще бъдат дарени на фондацията i.am.angel.
`Mercedes-AMG

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР