Мераклиите за власт в десния политически спектър започнаха да се

...
Мераклиите за власт в десния политически спектър започнаха да се
Коментари Харесай

Методи Лалов нападна Борис Бонев, че лапа 4000 лв. месечно за час работа

Мераклиите за власт в десния политически набор започнаха да се самоизяждат в битката за кокала. Бившият арбитър и сегашен общинар от „ Демократична България” Методи Лалов атакува с тежки обвинявания различен „ демократ” – Борис Бонев от „ Спаси София”.

Юристът, напуснал Темида със скандал, издаде, че старейшината Бонев директория 4000 лв. за палата единствено за един час работа месечно.

Става дума за присъединяване му в Специализирания общински приватизационен фонд (СОПФ), който се събира не повече от един път на календарен месец.

Ето целия пост на Методи Лалов, който разбуни сините духове в София:

Когато ни упреквате, че на локалните избори не сме се обединили със Спаси София и Борис Бонев и когато твърдите, че той е бил подготвен на това, а ние не, вземете поради и един неотдавнашен факт и няколко по-стари:

Борис Бонев и Андрей Зографски от Спаси София са били упълномощени представители на „ Изправи се! Мутри вън! “на Мая Манолова за парламентарните избори на 4 април.

Бонев има право на своите решения и аз ги почитам, въпреки не постоянно да ги одобрявам.

Например почитам избора му да не взе участие на локалните избори през 2019 година дружно с Демократична България.

Уважавам и решението му да се кандидатира за общински консултант без листа с претенденти, което докара до това, че десетки хиляди гласове в поддръжка на хората от Спаси София, които почитам извънредно доста, бяха погубени и на процедура това обезпечи на ГЕРБ/СДС, Вътрешна македонска революционна организация и Атака да имат болшинство в СОС и да се гаврят със закона и столичани нови четири години.

Уважавам отхвърли му да изясни ясно на столичани дали и за какво е подкрепил Елен Герджиков от ГЕРБ за ръководител на СОС.

Уважавам битката му да получава над 4000 лв. месечно от парите на столичани за няма и един час работа в СОПФ, които бяха понижени на „ нищожните “ 2000 лв. за този „ изнурителен “ час труд с помощта на персоналните ми старания (продължавам до момента в който не бъдат понижени до размер, подобаващ на положения труд).

Уважавам, че реши като реакция на безапелационното ми противоречие общинските съветници да получават тези незаслужени пари да упрекна мен, че е бил отхвърлен от председателския съвет на СОС, а не Герджиков, който еднолично направи това.

Уважавам съмнението му и нуждата да бъде ухажван, с цел да подпише най-сетне предлагането ни за референдум против построяването на инсинератор в София.

Няма по какъв начин да не почита и решението му да бъде представител на изборите не на Демократична България, която се бори против модела на Сараите, а на Мая Манолова, която гласоподава Делян Пеевски, един от най-видните представители на този подмолен модел, да стане началник на ДАНС, и която по-късно споделяше, че протестиращите са намерили „ нова форма на претовареност “.

Някои назовават това „ неточности на растежа “. Може и по този начин да е.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР