Мениджърът на Уест Хам Дейвид Мойс защити решението на клуба

...
Мениджърът на Уест Хам Дейвид Мойс защити решението на клуба
Коментари Харесай

Мойс: Имахме пари за селекция, но не искахме да ги пропиляваме

Мениджърът на Уест Хам Дейвид Мойс отбрани решението на клуба да не притегля никакви нови футболисти през януарския трансферен интервал. Шотландският експерт се интересува от качеството на играчите, не от количеството. Чешкият милиардер Даниел Кретински купи 27 % от акциите на лондонския клуб през ноември, като класиране в челната четворка е главната цел пред " чуковете ".

" Ръководството беше необикновено по време на януарския трансферен интервал, а и освен тогава. Винаги е било по този начин след моето идване. Те ни поддържат когато и да е. Осигуриха ни пари и ние опитахме да ги използваме по най-хубавия вероятен метод. Можехме да купим играчи, само че нямаше да бъдат тъкмо тези, които аз желаех. Предпочетохме да съхраним средствата, вместо да ги пропиляваме ", съобщи Мойс пред медиите.

В събота Уест Хам се изправя против Кидърминстър в мач от четвъртия кръг в шампионата за купата на Футболната асоциация. " Искам в състава да има същински конкуренция и качество. Винаги сме се опитвали да създадем отбора много по-широк, само че не искам играчи единствено с поддържащи функционалности ", сподели още Дейвид Мойс.

Столичани се намират на пето място в класирането във Висшата лига досега с 37 точки.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР