Мениджърът на Тотнъм Жозе Моуриньо се пошегува, че вероятно само

...
Мениджърът на Тотнъм Жозе Моуриньо се пошегува, че вероятно само
Коментари Харесай

Моуриньо: Отдавна казах, че Ливърпул ще е шампион

Мениджърът на Тотнъм Жозе Моуриньо се пошегува, че евентуално единствено двама индивида имат вяра, че " шпорите " могат да победят водача Ливърпул в утрешното дерби сред двата тима. Лондончани одобряват мърсисайдци на новия си стадион, а при триумф " алените " ще реализиран връх за най-хубав старт на сезон в историята на петте топ шампионати в Европа.

" Когато работих в " Скай ", споделих, че Ливърпул ще бъде първенец. Това бе преди три месеца. За мен обстановката не е изненада - те са най-хубавият тим в Премиър лийг. Този мач е огромно предизвикателство и бихме предпочели да играем против тях с най-хубавото, което имаме, само че това не е по този начин. Знаем какъв брой положителни са. В тази стая евентуално единствено двама индивида имаме вяра, че можем да победим (б.ред. Моуриньо прегръща пресаташето на Тотнъм). Ако вие не вярвате, може да излезете (смее се).

Ако приказвам доста за Хари Кейн и неговата травма, ще се депресирам и вие ще кажете, че съм трагичен и в неприятно въодушевление. Разбира се, новините са неприятни, само че има и положителни такива. Преди края на месеца ще имаме двама нови играчи, откакто Юго Лорис и Бен Дейвис се завърнат. Лорис все не е играл под мое управление, а Бен изигра единствено един мач, само че се оправи доста, доста добре. Така че това са положителни вести ", съобщи Моуриньо.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР