Звезда от Loose Women отвърна на троловете от Ageist“ и

...
Звезда от Loose Women отвърна на троловете от Ageist“ и
Коментари Харесай

„Никога няма да спра да позирам по бански“, казва 66-годишната звезда от Loose Women, докато отвръща на удара на троловете от „ageist“

Звезда от Loose Women отвърна на троловете от „ Ageist “ и се закле да парадира с бански костюми вечно, казвайки: „ Никога няма да спра да театралнича по бански. “

66-годишната Дениз Уелч взе присъединяване в панела „ Разхлабени дами “, където отговори на критиците, които нарекоха скорошната й фотография на яхта като несъответствуваща.

Въпреки отрицателната реакция, тя демонстративно съобщи желанието си да продължи да споделя сходни фотоси, наблягайки отхвърли си да се преценява със стандартите, основани на възрастта.

По време на почивката си телевизионната икона носеше червен бански костюм в жанр Baywatch и и театралничи за обичани фотоси със брачна половинка си актьор Линкълн.

Звездата отпразнува 66-ия си рожден ден, попивайки слънчевите лъчи в дълбокия костюм.

В днешния епизод на Loose Women Denise сподели: „ Нося пенсионерската значка с горделивост. Миналата седмица, когато бях на кораба си, на круиз, вестниците споделиха „ най-горещата пенсионерка на всички времена “.

Тя добави: „ Никога ня...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР