Мениджърът на Тотнъм - Жозе Моуриньо, се изказа изключително ласкаво

...
Мениджърът на Тотнъм - Жозе Моуриньо, се изказа изключително ласкаво
Коментари Харесай

Моуриньо: Поздравления за Локомотив, тяхното представяне бе страхотно

Мениджърът на Тотнъм - Жозе Моуриньо, се изрече извънредно ласкаво за тима на Локомотив (Пловдив), макар загубата на пловдивчани от " шпорите " с 1:2 в мач от втория квалификационен кръг на Лига Европа. Португалецът съобщи, че " смърфовете " би трябвало да изоставен конкуренцията с гордо вдигнати глави.

" Аз желая да поздравя Локомотив. Мисля, че тяхното показване бе ужасно. Те дадоха всичко от себе си. Разбира се, те не играха по метода, по който нормално го вършат в България. Те се биха. Опитаха се да не позволен, а след това съумяха да отбележат. Изключително рисков дуел за нас. През първата част имахме много положения. Имаше и дузпа, която, в случай че имаше ВАР, щеше да бъде свирена сигурно ", стартира Моуриньо.

" Изключително тежък дуел, поздравления за Локомотив. Съжалявам, че нямаше аудитория. Хората, които ги видяха да печелят Купата. Със сигурност да играеш против Тотнъм не се случва всеки ден. Щеше да е красиво. Локо би трябвало да изоставен конкуренцията с гордо вдигнати глави. Много хора си мислиха, че ще дойда с друг отбор, а аз демонстрирах почит към тях ", сподели още португалецът.

" Най-трудно бе да накарам моите играчи да имат вяра, че дуелът в действителност ще бъде тежък. Имаме разнообразни активност, разнообразни играчи, съсловия. Ако играехме два дуела, в Лондон обстановката щеше да е друга. Това е конкуренцията, която се опитваме да спечелим. Ние би трябвало да взимаме тези дуели. Ние желаеме да отидем в груповата фаза на шампионата. Въпреки всичко ние знаехме, че през днешния ден ще бъде тежко ", приключи мениджърът на Тотнъм.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР