Мениджърът на Тотнъм - Жозе Моуриньо, похвали тима на Локомотив

...
Мениджърът на Тотнъм - Жозе Моуриньо, похвали тима на Локомотив
Коментари Харесай

Моуриньо засипа с похвали Локомотив и заяви: Очаквам тежък мач

Мениджърът на Тотнъм - Жозе Моуриньо, похвали отбора на Локомотив (Пловдив) преди срещата сред двата отбора от Лига Европа в четвъртък.

Ето какво показа Специалния на трансформиралите се към този момент в традиция онлайн-пресконференции:

„ Мисля, че настроението след загубата ни е същото, каквото е при Локомотив след загубата от Лудогорец. Впечатлен съм от тима на Локомотив, а не от даден състезател. Гледал съм ги и самостоятелно, само че съм подготвил моите играчи, с цел да се приготвят оптимално добре”, показа Моуриньо.

„ Те са играли повече мачове от нас. Имат повече физически данни от нас в този момент. Финалът за Купата на България беше преди месеци, по-късно Суперкупата. Те затрудниха първенеца, обикновено е да са в по-добра кондиция от нас, само че ние сме по-добрият тим. Мисля, че това значи доста. Те ще са доста стимулирани, само че се надявам, че можем да ги бием. Това е единствено един мач, елиминационен, само че знаем, че мачът е доста сериозен за нас”, добави той.

„ Първо би трябвало да спечелим три мача, с цел да влезем в действителната Лига Европа. Сега са квалификации, ние би трябвало да вземем три мача. Ако не го създадем – нищо не се случва. Турнирът е мощен, защото влизат и тимове от ШЛ. АЗ Алкмаар и Бенфика отпаднаха от квалификациите на ШЛ, а по-късно през декември някои други тимове, които са трети в групата на ШЛ, идват в шампионата. Най-важното и най-трудното в този момент за нас е да се класираме за групите, защото форматът е различен”, сподели още Жозе Моуриньо.

„ Мисля, че Локомотив и Тотнъм бяха доста нещастни с жребия. Българите трябваше да получат доста по-лек противник от нас, а ние също трябваше да се паднем с по-лек от Локомотив – и двата тима не са късметлии”, счита именитият португалски управител.

„ Поставените тимове би трябвало да имат доста по-леки от непоставените, а непоставени с по-слаба известност от тази на Локомотив. Няма да е елементарно, защото е един мач. В два мача обстановката ще е друга, в сравнение с в един. Всичко ще се реши на следващия ден в Пловдив и мисля, че ни чака тежък мач. Ще отдадем нужния почит на Локомотив, който заслужават. Истината е, че на следващия ден всичко е черно-бяло. Ако биеш, продължаваш, в случай че паднеш – отпадаш. Вярвам, че това е мощна конкуренция, в която моя тим да се развива. Ние ще се опитаме да спечелим шампионата Лига Европа”, показа още Жозе Моуриньо.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР