Мениджърът на Тотнъм Антонио Конте заяви след поражението с 1:2

...
Мениджърът на Тотнъм Антонио Конте заяви след поражението с 1:2
Коментари Харесай

Конте иска още футболисти

Мениджърът на Тотнъм Антонио Конте съобщи след провалянето с 1:2 от Нюкасъл в неделя, че отборът се нуждае от по-голяма дълбочина, с цел да може да се бори на два фронта.

" Шпорите " бяха без контузените Деян Кулушевски и Ричарлисон, до момента в който Кристиан Ромеро и Пиер-Емил Хьойберг бяха оставени отвън групата поради изтощеност. Очаква се двамата да се завърнат в групата на отбора за идния основен мач със Спортинг Лисабон в Шампионската лига, както и за дуела от Висшата лига с Борнемут в събота.

" Единственото ми терзание сега е, че би трябвало да стискаме палци да нямаме повече контузени. Ние не сме тим, който има дълбочината да се състезава във Висшата лига Шампионската лига по едно и също време. Това не е рецензия към клуба, наясно сме със обстановката. Говорих с управлението при започване на сезона и обясних, че би трябвало да действаме малко по малко. Нуждаем се от още два или три трансферни прозореца, с цел да изградим състава, с който да се състезаваме на два фронта ", разяснява италианският управител.

" Разбира се, обстановката не е приятна, тъй като бих желал да имам тим за мачове като този и тези в Шампионската лига с оптимално мощна единайсеторка, както и най-малко три, четири, пет равностойни смени ", добави Конте.

Въпреки загубата от Нюкасъл, Тотнъм остава на трето място в класирането на Висшата лига. " Шпорите " са на пет точки от водача Арсенал, само че имат и мач повече.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР