Мениджърът на Тотнъм Антонио Конте остана изключително разочарован след изненадващата

...
Мениджърът на Тотнъм Антонио Конте остана изключително разочарован след изненадващата
Коментари Харесай

Антонио Конте намекна за напускане: Вероятно не съм толкова добър треньор!

Мениджърът на Тотнъм Антонио Конте остана извънредно отчаян след изненадващата загуба с 1:0 в гостуването си на Бърнли в сряда вечерта. Това беше четвъртото проваляне на Тотнъм в последните пет мача и идва единствено дни след триумфа с 3:2 над водача в класирането Манчестър Сити.

Италианецът даже сензационно загатна, че може да напусне отбора единствено четири месеца, откакто застана отпред на „ шпорите “.

„ Трябва да приказвам с шефовете. Вероятно не съм толкоз добър треньор. Тотнъм ме повика да трансформира нещата, само че евентуално съм прекомерно почтен, с цел да си затворя очите и да кажа: „ Няма проблеми, заплатата ми е хубава, а аз желая да осъществя упоритостите си “, стартира Конте на своята конференция след дуела.

„ Правим всичко, с цел да променим обстановката, само че очевидно не е задоволително. Аз съм отворен за всяко едно решение на управата, защото желая да оказа помощ на Тотнъм. Четири загуби от пет мача не е добър индикатор. Аз не мога да се примиря с това. В събота ни следва нов мач и това ще е подобаващ миг да оценим обстановката. Аз не съм привикнал с такова състояние на нещата. В последните пет мача играем като изпадащ тим. Нещо не е както би трябвало и аз съм подготвен да поема отговорност. Искам да завърша сезона, само че 4 загуби в пет мача е неприемливо”, продължи италианецът.

„ Клубът сменя треньорите, само че играчите остават същите. Затова и няма смяна в резултатите. Аз съм почтен човек, с цел да приема тази обстановка и ще разглася това пред управлението. Не е вярно да продължаваме по този начин и да губим мачове. Не мога да се примиря с ситуацията все още, а то не е задоволително за никого “, приключи мениджърът на лондончани.

Вчера стана ясно, че Антонио Конте взима третата най-голяма заплата измежду мениджърите във Висшата лига. Според изискванията на контракта му с „ шпорите “ той получава по 15 милиона панда на година. С по-големи хонорари са единствено Хосеп Гуардиола (Манчестър Сити) и Юрген Клоп (Ливърпул).
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР