Мениджърът на Тотнъм Антонио Конте, който дойде в клуба миналия

...
Мениджърът на Тотнъм Антонио Конте, който дойде в клуба миналия
Коментари Харесай

Конте: Тотнъм все още е далече от Сити, Ливърпул, Челси

Мениджърът на Тотнъм Антонио Конте, който пристигна в клуба предишния ноември, е подготвен да изкара първия си цялостен сезон отпред на " шпорите ".

" Трябва да се безупречни на терена и да не ставаме претенциозни или арогантни. Не би трябвало да си мислим, че единствено за 7 месеца сме стопили разликата със Сити, Ливърпул и Челси, която е създавана толкоз години. В тази група бих поставил и Манчестър Юнайтед, само че те страдаха последните години, за разлика от Сити и Ливърпул ", споделя италианският експерт пред Sky Sports.
 Антонио Конте: В моята кариера договорът в никакъв случай не е бил значим
Антонио Конте: В моята кариера договорът в никакъв случай не е бил значим

Не е нужно да подписвам договор за година, две или три, споделя той

" Предсезонната подготовка протече добре, беше уморителна, тъй като трябваше да пътуваме сред Република Корея и Израел. Но успяхме да работим добре, както в тактическо отношение, по този начин и във физическо. Трябваше за интегрираме нови футболисти, като Перишич, който идва след травма, или Бусума, който беше с КОВИД-19. Доволен съм, че можем да работим, без да започваме всичко изначало, както се наложи през ноември. Тогава беше доста мъчно, трябваше да наложа концепциите си, започвайки от нулата ", призна Конте.

" За нас Кейн и Сон са доста значими футболисти, които могат да играят във всички огромни тимове. Виждам, че са доста съсредоточени и удовлетворени. Ръководството резервира базата на тима и се пробва да надгражда като качество и количеството, тъй като ще участваме в четири шампионата. Двамата усещат, че вървим по прав път ", сподели още Антонио Конте.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР