Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ралф Рангник разкри, че ръководството на

...
Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ралф Рангник разкри, че ръководството на
Коментари Харесай

Ралф Рангник предложил селекция от звезди на Юнайтед през зимата, но клубът отказал

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ралф Рангник разкри, че управлението на клуба е отхвърлило разновидността да опита да притегли нападателя Душан Влахович през януари. 22-годишният сърбин мина от Фиорентина в Ювентус през последния трансферен прозорец.

Рангник приказва пред медиите преди гостуването на Манчестър Юнайтед на Брайтън довечера в среща от 36-ия кръг на Висшата лига. „ Червените дяволи “ заемат шесто място с 58 точки от 36 мача, на три точки от петия Тотнъм, който има 61 след 34 изиграни мача.

Опциите, които Ралф Рангник е предложил на шефовете за селекцията, с изключение на Душан Влахович са включвали Луис Диас, който подписа с Ливърпул и Хулиан Алварес, който пък реализира трансфер в Манчестър Сити.

„ Отговорът на този стадий беше – не. В момента се сещам се за най-малко трима - Диас, Алварес и Влахович. По това време имахме четири почивни дни и бях осведомен за обстановката с Мейсън Грийнууд, а Антони Марсиал към този момент беше отпътувал. Така стана ясно, че ни липсват нападатели и би имало смисъл от ново попълнение. Все още участвахме в Шампионската лига, шампионата за Купата на Футболната асоциация и бяхме четвърти в лигата, само че това е минало и към този момент няма по какъв начин да ни помогне “, разяснява 63-годишният немски треньор.

„ Говорих с управлението и попитах дали не би било добре най-малко да обсъдим дали не можем да вземем някои състезател чартърен или с непрекъснат трансфер, само че отговорът беше – не. Вярвам, че трябваше най-малко да опитаме “, добави Ралф Рангник.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР