Жена, която беше хваната от измамник, представящ се за Гари

...
Жена, която беше хваната от измамник, представящ се за Гари
Коментари Харесай

Жена, хваната от фалшив Гари Барлоу, се среща с истинската звезда на Take That

Жена, която беше хваната от лъжец, представящ се за Гари Барлоу, се срещна с артиста - откакто той видя нейната история и протегна ръка, с цел да помогне.

62-годишната Джанет Смит вярваше, че беседва с артиста на Take That към седмица, откакто го добави като другар във Фейсбук. Но откакто сомът я бомбардира с похвали и й сподели, че се е „ разделил “, тя се усъмни – и убеди измамника да разкрие същинската им идентичност.

Измамникът сподели, че в действителност е 24-годишен мъж от Нигерия и съжаляваше, че я е излъгал, само че сподели на Джанет, че в действителност я обича и изиска пари в брой. Истинският Гари Барлоу научи какво се е случило и я предложения на концерта на Take That's Carrow Road в Норич нощес.

И преди концерта той срещна Джанет - която му подари кутия Milk Tray " за момчетата ". Служителката в пицария Джанет от Колчестър, Есекс, сподели: „ Гари изтича по коридора, казвайки здравей и ме прегърна. Каза, че доста съжалява за случилото се, и ме попита по какъв начин съм – беше прелестно.
Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР