Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер поздрави своите момчета

...
Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер поздрави своите момчета
Коментари Харесай

И след 212 дни без победа навън, Оле пак оптимист

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер поздрави своите момчета за напъните при нулевото реми против АЗ Алкмаар в Лига Европа . Норвежецът не сподели да се тормози от продължаващата серия без победа при гостувания, като регистрира, че в края на мача неговият отбор сигурно е трябвало да получи дузпа.

Юнайтед не знае що е триумф към този момент в 10 следващи гостувания, които се разгръщат в 212 дни. Солскяер съобщи, че би било друго, в случай че реферите бяха взели вярното решение при шпагата на Стайн Вуйтен против Маркъс Рашфорд. „ Взехме добра точка надалеч от вкъщи против сложен конкурент и на тежък терен”, разяснява мениджърът на манчестърци.

Бранител на АЗ: Играл съм против къде-къде по-силен Юнайтед

Здрава офанзива против Манчестър Юнайтед: Средняци!

„ Това трябваше обаче да бъде победа. Писна ми да приказвам за дузпи, които е трябвало да бъдат отсъдени в наша изгода. Такава имаше и против Арсенал в понеделник, и в този момент. Това беше дузпа в 101 от 100 случая.”

„ Днес всичко опря до решението на съдията. Ние можехме само да стоим и да се усмихваме. Има доста мачове, които можехме и трябваше да спечелим надалеч от вкъщи. Не мисля, че през днешния ден това беше проблем. Постигнахме добра точка при посещение. В групова фаза, когато вземеш еднакъв на открито, а спечелиш всичките си семейства, нормално продължаваш напред”, добави Солскяер.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР