Мениджърът на Манчестър Сити Пеп Гуардиола отчете, че на футболистите

...
Мениджърът на Манчестър Сити Пеп Гуардиола отчете, че на футболистите
Коментари Харесай

Гуардиола: Страст, огън и желание да победим - това ни липсваше

Мениджърът на Манчестър Сити Пеп Гуардиола регистрира, че на футболистите му е липсвала пристрастеност и съобщи, че последователите на тима са били " тихи " след успеха с 4:2 над Тотнъм в отсрочен мач от седмия кръг на Висшата лига.

" Страст, огън и предпочитание да победим - това ни липсваше от първата минута ", сподели Гуардиола, представен от организация " Ройтерс ".
 Манчестър Сити победи Тотнъм с 4:2 в мач от Висшата лига
Сити избухна и обърна грандиозно Тотнъм, " жителите " към този момент са на пет точки от Арсенал

Вижте детайлности

" Нашите почитателите бяха тихи за 45 минути. Бяхме надалеч от тима, който сме. Бяхме надалеч от доста неща. Не става въпрос за обособен състезател, а за всички. Когато го осъзнахме, се завърнахме. Нашите почитатели би трябвало да желаят повече, да крещят. Днес имахме шанс, само че девет пъти, 10 пъти няма по какъв начин да направиш поврат ", разяснява още испанският треньор на Манчестър Сити.

" Искам реакция от всички в клуба, от футболистите, от чиновниците. Искам да победим Арсенал, само че в случай че играем по този метод, Арсенал ще ни унищожи ", добави Пеп Гуардиола.

" Постигнахме много триумфи. Хората споделят, че не съм сполучлив, тъй като не сме спечелили Шампионската лига, само че това са нелепости. Спечелихме доста. В тази страна да спечелиш поредни шампионски трофеи по метода, по който играхме - това триумф ли е? Аз съм спечелил доста ", приключи прочувственото си изявление Гуардиола.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР