Мениджърът на Манчестър Сити Хосеп Гуардиола опита да задържи играчите

...
Мениджърът на Манчестър Сити Хосеп Гуардиола опита да задържи играчите
Коментари Харесай

Гуардиола: За да триумфираш в Шампионската лига, трябва да побеждаваш най-големите отбори

Мениджърът на Манчестър Сити Хосеп Гуардиола опита да задържи играчите си крепко стъпили на земята след отстраняването на Реал (Мадрид) от Шампионската лига. " Гражданите " победиха с 2:1 в реванша в Англия и с общ резултат 4:2 доближиха четвъртфиналите.

" Създадохме доста положения, само че двата ни гола паднаха след неточности на Реал. Опитах се да убедя играчите да отиват напред, да нападат, само че против толкоз мощен противник това не е елементарно. Ние се стараем да пресираме и от време на време се получава, различен път - не. Доволен съм от цялостното ни показване ", разяснява Гуардиола.

" Видяхте какъв брой умерено играха футболистите на Реал, в действителност са доста положителни. За нас е значимо, че ги победихме два пъти. Зидан в никакъв случай не беше отпадал на елиминации. Целта ни е да спечелим шампионата. Направихме една крачка, само че в случай че си помислим, че това е задоволително, ще покажем, че сме дребни. А с цел да триумфираш в Шампионската лига, би трябвало да побеждаваш най-големите тимове ", продължи мениджърът.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР