Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп защити ротациите в състава, които

...
Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп защити ротациите в състава, които
Коментари Харесай

Клоп: Преди 9 дни летяхме, а сега…

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп отбрани ротациите в състава, които извърши в последните два турнирни мача, само че въпреки всичко се съгласи, че нещо в играта на тима му не върви.

Миналата седмица „ червените” записаха 7 победи в серията си от 9 мача без загуба, като разрушиха Спартак Москва със 7:0 в Шампионската лига. След това поредицата продължи, само че по нежелан метод – с 1:1 в дербито против Евертън и 0:0 с Уест Бромич. Във въпросните 2 срещи Клоп направи цели 12 промени в стартовите си единадесеторки. По-интересното бе, че в конфликта с „ карамелите” германецът реши да извади 5-има от нормалните си титуляри.

Юрген Клоп с тежко заричане към Ливърпул

„ Трябваше да се уверим, че разполагаме с най-подготвените играчи за дадения мач. Това е всичко, това и направихме, не сме имали поради нищо друго”, сподели Клоп.

„ Смятахме и към момента считаме, че съставът ни даде тази опция. Точно затова постъпихме по този начин. Нормално е след 2 равенства в два домашен мача да има рецензии. Това е изцяло в реда на нещата.”

„ Мисля обаче, че това бяха два изцяло разнообразни мача. Срещу Евертън играхме в действителност добре, направихме едно от най-силните си дербита, откогато аз съм тук. Просто най-после се получи неправилен резултат. Нямахме шанс.”

Клоп за обстановката със Соланке: Ако е в другата половина, дузпа ли е?

„ За да сме почтени, против Уест Бромич не считам, че заслужавахме да бъдем късметлии. Не играхме добре, не изнасяхме топката гладко, пасовете ни не бяха най-хубавите. Не считам обаче,че това има нещо общо с ротациите.”

„ Преди 9 дни летяхме, а в този момент виждам в очите ви и виждам, че имаме същински проблеми. Така е: в света на футбола всичко се трансформира бързо. Ще опитаме още веднъж да си върнем формата”, сподели Клоп.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР