Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп препоръча на всички футболни фенове

...
Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп препоръча на всички футболни фенове
Коментари Харесай

Клоп преди Милан: Европейските вечери на Анфийлд са нещо специално

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп предложи на всички футболни почитатели наложително да гледат мача против Милан на следващия ден, защото по думите на немския експерт това е една от футболните класики.

Ливърпул започва еврокампанията си на следващия ден на " Анфийлд " против завърналия се в Шампионска лига Милан в първия кръг на груповата фаза на шампионата.

" Когато приказваме за европейски футбол, Ливърпул против Милан е наложителен за гледане. Милан не е играл в Шампионска лига от години, само че отборът има незабравим напредък в последните 18 месеца. Започнаха сезона мощно и на следващия ден ни чака тежък мач. Има няколко забавни мача в Шампионска лига и този е един от тях. Европейските вечери на " Анфийлд " са нещо особено. Нямам самообладание да изпитам тази тръпка още веднъж ", сподели Юрген Клоп на конференцията преди мача.

" Нашата група е най-тежката. Атлетико Мадрид - уау, първенец на Испания, Порто, който нормално е първенец на Португалия и е топ тим и Милан, който е един от най-големите тимове в Европа ", сподели още Клоп.

Мениджърът на Ливърпул не спести похвалите за суперзвездата на Милан Златан Ибрахимович, който обаче се чака да пропусне мача на следващия ден поради травма.

" Златан е извънреден състезател, един от най-хубавите в историята. Гледах няколко негови клипчета по какъв начин се възвръща след травми и всякога съумява да се върне мощен, както го стори в последния мач, в който вкара незабавно след влизането си в игра. Той е футболист за значимите моменти в мача. Но в случай че той не играе, Милан има и други класни нападатели като Ребич и Жиру ", сподели Клоп.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР