Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп потвърди, че няма никакво напрежение

...
Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп потвърди, че няма никакво напрежение
Коментари Харесай

Юрген Клоп: Няма натиск да спечелим Световното клубно първенство

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп удостовери, че няма никакво напрежение върху него за това тимът му да завоюва Световното клубно състезание. След загубата с 1:3 от Ливърпул в неделя Хосеп Гуардиола сподели, че Ливърпул е най-хубавият тим в света, а „ червените” ще могат да го потвърдят, в случай че вземат трофея в Катар. Това е единствената купа, която липсва във витрината на Ливърпул.

„ Не мисля за Световното клубно състезание. Не съм някой, който за първи път ще се качи на луната или да завоюва Световното клубно. Щом сме там, ще опитаме всичко, с цел да спечелим”, приказва Клоп пред уеб страницата на FIFA.

„ Не чувствам никакво напрежение. Виждам го като добра опция да спечелиш нещо и ще опитаме. Взехме Шампионската лига и поради това ще играем, а това е специално”, продължи германецът.

Участието на Ливърпул в Доха сътвори проблеми на тима, който ще би трябвало да играе с два разнообразни състава в два разнообразни дни на разнообразни шампионати, откакто за 24 мача мърсисайдци ще изиграят мачове за СКП и Карабао Къп.

„ Когато отидем в Катар, ще сме готови. Момчетата желаят да играят там, тъй че ще е интересно”.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР