Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп получи изключително добри новини преди

...
Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп получи изключително добри новини преди
Коментари Харесай

Ливърпул ще може да разчита на звездите си срещу Евертън

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп получи извънредно положителни вести преди идното дерби на Мърсисайд против Евертън. Садио Мане и Тиаго Алкантара възобновиха тренировки, откакто през вчерашния ден и двамата са дали негативни резултати на тестванията за COVID-19. Сенегалецът и испанецът изкараха 10-дневни интервали на самоизолация, откакто се оказаха инфектирани. Алкантара пропусна мачовете с Арсенал и Астън Вила, до момента в който Мане бе навън само при разгромната загуба от бирмингамци.

Според протокола всеки състезател, който е дал позитивен резултат, би трябвало да се самоизолира за 10 дни, след което да има два поредни отрицателни резултата, преди да се причисли към главната група.

Алкантара и Мане ще имат задоволително време за тренировки, което значи, че умерено могат да стартират като титуляри в съботното дерби против водача във краткотрайното класиране Евертън.

Юрген Клоп обаче евентуално няма да може да разчита на Неби Кейта, за който се твърди, че също е дал позитивен резултат по време на лагера с националния тим на Гвинея. Тази информация към момента не е доказана публично от клуба.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР