Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп определи нападателя на Арсенал Габриел

...
Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп определи нападателя на Арсенал Габриел
Коментари Харесай

Клоп обяви кой е талантът на века

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп дефинира нападателя на Арсенал Габриел Мартинели като най-големият гений на този века след впечатляващото показване на младока при лудия мач от Купата на Лигата сред "топчии " и "мърсисайдци ", приключил 5:5 в постоянното време.

18-годишният бразилец вкара 2 гола в мача и беше опасност за вратата на домакините от самото начало. Отделно Маринели към този момент сподели своите качества и в някои от мачовете на Арсенал в груповата фаза на Лига Европа. Той има цели 7 гола в 7 мача от началото на сезона

"Сеп ван ден Берг изигра страховит мач, само че против себе си имаше Мартинели, който е на същите години, само че е геният на века съгласно мен. Той е превъзходен нападател и е доста мъчно да бъде спрян ", показа с възхита германецът.

"Когато играеш против Мартинели, Джо Уилок и Месут Йозил на контраофанзива става извънредно мъчно. След като загубехме топката високо по терена те ни контраатакуваха стремително ", беше кракият анализ на Клоп за лудия мач, приключил въпреки всичко с триумф на неговия тим след дузпи.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР