Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп коментира тежката загуба с 1:4

...
Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп коментира тежката загуба с 1:4
Коментари Харесай

Клоп не очаква да бъде уволнен

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп разяснява тежката загуба с 1:4 от Наполи в групите на Шампионска лига. Той бе запитан дали се тормози от вероятно уволняване, по сходство на своя сътрудник в Челси Томас Тухел, който беше освободен след проваляне с 0:1 от Динамо Загреб.

„ Не съм обезпокоен въобще. Нашите притежатели са по-скоро спокойни и чакат от мен да се оправя със обстановката, а не от някой различен “, съобщи Клоп. Той счита, че играчите му не са играли отборно и занапред ще прави по-задълбочени разбори за аргументите за загубата.Първо би трябвало да признаем, че Наполи изигра доста мощен мач, а ние не. Това е първото пояснение за загубата. Последните два гола напряко им ги подарихме на сребърен поднос. Трябва да играем по-добре. В нито един миг не бяхме в мача. Не действахме плътно, нито в нахлуване, нито в отбрана. Нямаше ширина. Опитвахме сами да решим проблемите, само че по този начин и не заиграхме сплотено. Нямаше връзка сред обособените линии ", показа наблюденията си немският познавач.

„ Предишният ни мач тук загубихме с 0:2 - това също бе непоносим мач. Но повода не е мястото, където играем. Липсват ни много неща. Трябва да намерим метод да сме по-добри съвсем във всяко едно отношение. Предстои съществено търсене на себе си. В момента не играем като тим и това няма нищо общо с лични проблеми или нещо сходно. Трябва ми време да обмисля нещата. Моята работа е да открия казуса и да го реша ", добави мениджърът на мърсисайдци.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР