Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп е хвърлил око но шведския

...
Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп е хвърлил око но шведския
Коментари Харесай

Клоп си хареса шведски вратар

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп е хвърлил око само че шведския вратар Леополд Валщед. 23-годишният футболист се показва мощно на вратата на Одс БК в Норвегия и по този начин е привлякъл вниманието към себе си, твърди Fotbolltransfers.

Валщед е гласен за запаса на Алисон Бекер за новия сезон. В момента тази роля извършва Куивин Келъхър, само че 24-годишния ирландец има предпочитание да напусне " Анфийлд " и да отиде в тим, където ще получава повече игрово време. Клоп няма да стопира развиването му и е подготвен да го пусне, в случай че за него дойде задоволително добра оферта, като в това време германецът желае да е квалифициран с негов заместител.
 Тази седмица играйте в Carlsberg “Домът на почитателите ” с дербито от Премиър лийг сред Ливърпул и Арсенал Тази седмица играйте в Carlsberg “Домът на почитателите ” с дербито от Премиър лийг сред Ливърпул и Арсенал
Така Ливърпул евентуално ще насочи напъните си към Валщед. Договорът на шведа изтича през лятото и той може да бъде взет без трансферна сума, което е още един бонус за мърсисайдци. Той демонстрира много сериозен капацитет досега, като има 48 мача за Одс БК, в които е запазил 11 " сухи " мрежи.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР