Кандидат на Шин Фейн за европейските избори казва, че партията

...
Кандидат на Шин Фейн за европейските избори казва, че партията
Коментари Харесай

Жилищна криза в целия ЕС, казва кандидатът на Шин Фейн за евродепутат, който отхвърля скорошния спад в социологическите проучвания

Кандидат на Шин Фейн за европейските избори споделя, че партията не е обезпокоена от спада в поддръжката в последните данни от социологическите изследвания.

Съветникът Дайти Дулан, който е претендент за евродепутат от Дъблин, отхвърли смисъла на последните данни от социологическите изследвания.

Въпреки че Шин Фейн към момента остава най-популярната партия в страната, последните Irish Times/Ipsos B&A ги изравнява с Fine Gael, спад от пет пункта.

Въпреки това, говорейки пред Breakingnews.ie, господин Дулан споделя, че не е угрижен от последните числа и употребява скока в поддръжката след 2019 година избори като образец.

„ Проучванията се повишават, анкетите падат. Проучванията не строят къщи, анкетите не вършат общностите по-безопасни, те не подреждат опазването на здравето, жилищата и всичко рецесия и провокации, пред които сме изправени.

„ Единственото нещо, което ще се промени, е държавно управление и желая Европейски Съюз да бъде позитивна мощ за смяна в Дъблин. Ако погледнете последното пр...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР