Мениджърът на Ливърпул – Юрген Клоп, призна, че няма много

...
Мениджърът на Ливърпул – Юрген Клоп, призна, че няма много
Коментари Харесай

Юрген Клоп: Обезпокоен съм!

Мениджърът на Ливърпул – Юрген Клоп, призна, че няма доста причини, с които да оправдае загубата от Манчестър Юнайтед с 1:2 на „ Олд Трафорд ”. „ Мърсисайдци ” влязоха в мача като безспорен любимец поради слабото показване на „ алените дяволи ” от началото на сезона, само че бяха неприятно сюрпризирани от преобразения отбор на Ерик загар Хаг.

„ Обезпокоен съм за нашата обстановка, само че в този момент започваме да се готвим за Борнемут и Нюкасъл. Началото на мача бе тъкмо такова, каквото всички изключваха, само че почитателите на Юнайтед го чакаха. Те бяха малко по-агресивни от нас. Те демонстрираха играта, която желаеха, за разлика от нас. Вкараха ни гол, при който трябваше да се пазиме по друг метод. През втората половина на първото полувреме им създадохме проблеми. Имахме страхотни благоприятни условия за гол ”, показа Клоп.

„ На почивката демонстрирах на играчите си някои обстановки, в които се справихме в действителност добре и желаех от тях да играем по този метод, само че тогава допуснахме втори гол. След това трябваше да догонваме и на моменти прибързвахме. Вкарахме гол, който заслужавахме в този интервал, опитахме, само че би трябвало да признаем, че в края не бе задоволително и по тази причина загубихме. Нямам доста причини, загубихме мача. Може би в различен ден, с повече религия в това, което вършим, можем да обърнем сходен мач, За да играем футбола, който можем, би трябвало да се борим. В събота имаме добър домашен мач (срещу Борнемут – бел.ред.) и „ Анфийлд ” би трябвало да изригне. Трябва да запалителен искрата и да си върнем ритъма. Ще опитаме безусловно всичко, което всеки последовател чака – ще се борим за живота си ”, показа още Юрген Клоп.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР