Мениджърът на Евертън Рафаел Бенитес получи пълна подкрепа от ръководството

...
Мениджърът на Евертън Рафаел Бенитес получи пълна подкрепа от ръководството
Коментари Харесай

Ръководството на Евертън даде пълна подкрепа на мениджъра Рафаел Бенитес

Мениджърът на Евертън Рафаел Бенитес получи цялостна поддръжка от управлението на клуба единствено часове преди мача с Арсенал.

"Карамелите " са в серия от осем мача без победа, а през предходната седмица отстъпиха на своя "Гудисън парк " с 1:4 от градския противник Ливърпул. Лошата серия докара тима до 16-о място в класирането на едвам 5 точки над зоната на изпадащите.

Днешната среща на Борда на шефовете обаче се оказа последна за футболния шеф на клуба Марсел Брандс, който напусна поста си.

През последните 3,5 години Евертън пръсна близо 300 милиона лири за нови играчи, само че резултатите са извънредно незадоволителни както при Бенитес, по този начин и при предшествениците му. Въпреки това Бенитес съумя да похарчи през лятото едвам 1,7 милиона, защото клубът рискуваше да наруши разпоредбите за финансов феърплей.

От Евертън обявиха, че ще се направи стратегически разбор на всичко, което се случва в клуба, с цел да се види какви са дълготрайните цели, а през това време Бенитес ще продължава да се употребява с доверието на притежателя и управата.

Брандс подписа нов тригодишен контракт с Евертън през април тази година, само че по време на мърсисайдското дерби бе руган и освиркван от публиката на "Гудисън парк ". Още в петък той е оповестил пред Борда, че напуща.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР