Амал Клуни каза, че подкрепя главния прокурор на Международния наказателен

...
Амал Клуни каза, че подкрепя главния прокурор на Международния наказателен
Коментари Харесай

Амал Клуни подкрепя искането на МНС за заповеди за арест на Нетаняху и шефовете на Хамас

Амал Клуни сподели, че поддържа основния прокурор на Международния углавен съд (МНС) в „ историческата стъпка “ да изиска заповедите за арест на израелския министър председател Бенямин Нетаняху и други израелски водачи и водачи на Хамас.

Главният прокурор на МНС Карим Хан упрекна господин Нетаняху, израелският министър на защитата Йоав Галант и водачите на Хамас Яхя Синвар, Мохамед Дейф и Исмаил Ханийе са виновни за военни закононарушения в двете Гази и Израел.

Адвокатът госпожа Клуни сподели, че се е включила към панел от интернационалните правни специалисти „ преди повече от четири месеца “, с цел да помогне на господин Хан при оценката на доказателствата за хипотетични военни закононарушения и закононарушения против човечеството в Израел и Газа.

46-годишната жена, която се омъжи за холивудския артист Джордж Клуни през 2014 година, сподели, че комисията единомислещо е стигнала до заключението, че има „ рационални учредения да се има вяра “ Лидерите на Хамас, посочени от господин Хан, са направили военни закононарушения...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР