Трима бивши служители на външната политика на САЩ в администрацията

...
Трима бивши служители на външната политика на САЩ в администрацията
Коментари Харесай

Съветниците по външната политика на Доналд Тръмп се срещнаха с Нетаняху, казва източник

Трима някогашни чиновници на външната политика на Съединени американски щати в администрацията на Доналд Тръмп се срещнаха с премиера Бенямин Нетаняху и други публични фигури в Израел в понеделник, съгласно лице, което е директно осведомено с въпрос.

Делегацията се състоеше от Робърт О'Брайън, който е бил четвъртият и финален консултант по националната сигурност на господин Тръмп, както и някогашния дипломат в Обединените арабски емирства Джон Раколта и някогашния дипломат в Швейцария Ед Макмълън, сподели лицето, поискало анонимност, защото маршрутът на пътуването не беше обществен.

Освен Нетаняху, делегацията се срещна с израелския опозиционен водач Яир Лапид и няколко други израелски публични лица, сподели лицето.

Сред главните цели на пътуването беше да се получи по-добро схващане на комплицираната вътрешнополитическа обстановка в Израел, сподели човек, осведомен с визитата. Коалицията на Нетаняху е обхваната от вътрешни различия, като доста израелци упрекват държавното управление му, че не е съумяло да предотврати ата...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР