Мениджърът на Челси Томас Тухел призна за сериозна несигурност около

...
Мениджърът на Челси Томас Тухел призна за сериозна несигурност около
Коментари Харесай

В Челси нямат информация колко точно е замесен Абрамович в руската агресия срещу Украйна

Мениджърът на Челси Томас Тухел призна за сериозна неустановеност към лондончани сега, която се отразява на играчите на клуба. Тя е все по-осезаема във Англия, където от ден на ден гласове приканват за още по-сериозни ограничения и даже лишаване на “сините” от техния притежател - съветският олигарх Роман Абрамович. Той има клуба от 2003-а, само че преди два дни получи публична възбрана да влиза на територията на Англия, като част от глобите на разнообразни хора свързани с президента Владимир Путин след нахлуването на Русия в Украйна.

“Не би трябвало да се преструваме, че това не е проблем. Ситуацията е ужасна. Никой не е очаквал това, което става, напряко е нереално. Това замъглява вълнението от мача и носи голяма неустановеност, само че тя е доста повече за хората, които са директно забъркани, тъй че им изпращаме нашите най-хубави пожелания.

Има доста неустановеност към нашия клуб, всевъзможни сюжети се тиражират в Обединеното кралство. Ние сме наясно с това, само че нямаме вътрешна информация какъв брой тъкмо нашият притежател е забъркан във всичко това. Все отново не се усещаме виновни за протичащото се, въпреки че е извънредно и мога да схвана сериозните отзиви към клуба и нас. Войната в Европа бе нещо немислимо за мен. Това е нещо прекомерно съществено, с цел да го изключим, не е някаква изолирана обстановка, това визира Европа, а ние сме част от нея и не можем да оставим всичко настрани. Все отново имаме привилегията да живеем в мир и независимост там, където сме сега, да играем футбол в прочувствена, само че спокойна среда с почитателите на стадиона”, съобщи Тухел.

Утре вечер от 18:30 българско време Челси се изправя против Ливърпул във финала за Купата на лигата.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР