Мениджърът на Арсенал Микел Артета остана доволен от силното представяне

...
Мениджърът на Арсенал Микел Артета остана доволен от силното представяне
Коментари Харесай

Артета се оплака от грешките в дефанзивен план

Мениджърът на Арсенал Микел Артета остана удовлетворен от мощното показване на тима си при успеха над Олимпиакос с 3:1 в първи 1/8-финален дуел от Лига Европа.

Той обаче не пропусна да означи, че в отбранителен проект се вършат груби неточности, които в доста мачове се оказват съдбовни.

„ Започнахме доста добре, доминирахме и създавахме положения. Трябваше да вкараме два или три гола още до почивката, само че и противникът имаше два шанса пред вратата ни. Трябва да престанем да позволяваме неточности като тази при изравнителното попадение. На сходно равнище не можеш да си позволиш такива дарове “, сериозен беше Артета.

„ Генерално съм удовлетворен от играта ни, на моменти действахме превъзходно. По отношение на потреблението на свободните пространства и комбинациите това беше един от най-силните ни мачове през сезона “, добави Артета.

Треньорът на гръцкия гранд Педро Мартинш беше отчаян от загубата и акцентира, че основният миг в мача е бил вторият гол на Арсенал.

„ При 1:1 имахме действителни шансове да продължим напред, само че в този момент обстановката е доста неподходяща. Ще се опитаме да използваме опциите си във втория мач, няма да се предадем. Контузията на Усейну Ба на загрявката и невъзможността да го употребявам докара до дисбаланс в състава ни. Ян М'Вила трябваше да работи като бранител и от това пострада играта в средата на терена “, съобщи Мартинш.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР