Мениджърът на Арсенал Микел Артета не бе особено щастлив след

...
Мениджърът на Арсенал Микел Артета не бе особено щастлив след
Коментари Харесай

Артета: Крайният резултат оставя неприятен вкус

Мениджърът на Арсенал Микел Артета не бе изключително благополучен след равенството 1:1 със Славия (Прага) в първия мач сред двата отбора от четвъртфинала в Лига Европа. " Артилеристите " получиха късен гол и наставникът призна, че той оставя неприятен усет.

" Контролирахме мача, отбелязахме гол, само че също по този начин направихме и огромни пропуски. На няколко пъти пращахме топката в зони, в които не трябваше, а най-после се прибрахме и се стигна до оня корнер. Съперникът прати доста хора в наказателното поле и тогава всичко може да се случи. Но това промени напълно настроението ни след мача ", призна Артета.

" Славия е доста мощен конкурент. Те към този момент победиха някои мощни тимове и демонстрираха, че против тях се играе мъчно. Често ни поставяха в обстановки един на един, в които мъчно се справяхме. Когато успявахме, стигахме и до положителни положения. Неприятен е главно крайният резултат. Той оставя противен усет. Ще би трябвало наложително да спечелим реванша след седмица. Настроени сме за победа. Вече сме го правили преди и ще би трябвало да го създадем отново ", добави испанецът.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР