Мен не ме учудва това, което се случва предвид, че

...
Мен не ме учудва това, което се случва предвид, че
Коментари Харесай

Красимир Богданов от ВМРО: Не трябва да се търси политическа окраска в ареста на кметицата на "Младост"

" Мен не ме учудва това, което се случва поради, че и ние сме получавали сигнали за нерегламентирани схеми в регион „ Младост”. Например за 400 хиляди лв. за озеленяване, а на процедура се оказва, че такова озеленяване няма”. Това разгласи в предаването " Денят онлайн " по Канал 3 народен представител от Обединени патриоти и някогашен зам.-кмет на Враца от Вътрешна македонска революционна организация Красимир Богданов във връзка с днешния демонстративен арест на кметицата на столичния регион „ Младост” Десислава Иванчева.
Той се съгласи с мнението, че тиражираната сума за подкупа от 250 хиляди евро за позволение за градеж.
" Определено досега не са коментирани такива големи суми, изключително за един столичен регион. Районните кметове въпреки всичко са с лимитирани пълномощия. А тази сума от половин милион лв. е стряскаща”, разяснява Богданов.
Депутатът не счита, че акцията против Иванчева е политическа и карцерът ѝ е режисура и операция, каквито подозрения към този момент се появиха.
" Не мисля, че би трябвало да се търси политическа багра на случая. Кандидатът е определен мажоритарно, а критерият би трябвало да е идентичен за всички. Може би показността основава чувство за режисура, само че в случай че погледнем другите страни, по този начин се прави – обществено. А и това е, което чакат жителите. Ако бъдат потвърдени такива корупционни закононарушения, би трябвало да бъдат посочени същинските причинители и да им бъдат показани лицата”, сподели още Богданов.
Той разяснява краткотрайния разкол сред Вътрешна македонска революционна организация и НФСБ по отношение на предлагането на Валери Симеонов за връщането на тютюнопушеното в заведенията.
„ Тази тематика постоянно е била много бурно дискутирана в българското общество. Моето персонално мнение е, че когато сме постигнали някакъв резултат със възбраната, не трябва да се връщаме обратно, не трябва да накърняваме правата на хората, които би трябвало да задоволяват потребности на други”, сподели членът на Вътрешна македонска революционна организация.
По думите му няма още решение дали сходно предложение би било признато в Народното събрание.
„ Към момента нямаме политическо решение като партия Вътрешна македонска революционна организация, още по-малко като коалиция Обединени патриоти. А и сега няма действително такова предложение за смяна в Закона за здравето.
Като член на външната комисия в Народното събрание той разяснява позицията на страната ни за ударите в Сирия, като той е безапелационен, позицията на страната ни е умерена и България е показала разсъдък.
" Ако е употребявано в действителност химическо оръжие, то тогава дано се търси военно решение. Но ние настояваме за договаряния ", добави Красимир Богданов.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР