Memeland - Web 3 венчър стуридото, изградено от създателите на

...
Memeland - Web 3 венчър стуридото, изградено от създателите на
Коментари Харесай

Токенът от създателите на 9GAG излиза на Binance сред голяма еуфория и интерес

Memeland - Web 3 венчър стуридото, построено от основателите на 9 GAG, пуска за обществена търговия през Binance и редица други централизирани тържища своя токен Memecoin ($MEMЕ). Това ще се случи този петък, 3 ноември, в 10 часа българско време. Еуфорията преди този дебют е огромна. И е разбираема.

Към планът на, която е с над 200 млн. потребителя голям интерес, освен в X (бивш Twitter) и Instagram, и централизираните тържища, само че и в разнообразни групи в дискорд и telegram. Причината е ниската цена на въвеждане, която носи и очакванията за напредък. На пазарите, оосбено на крипто, нищо не е обезпечено. Нещо което всеки би трябвало да знае.

Какво е Memeland
Memeland е NFT екосистема, коиято комбинира силата на NFT с културата на миймовете, написа в представянето му в Binance. Пускането на токена на най-голямата централизирана криптоборса цели да поддържа развиването и експазията на екосистемата на Memeland, част от разрастващата се SocialFi. И все още потребителите на Binance имат опция в границите на 30 дни да получат от първите $MEMЕ, стейквайки $BNB, $TUSD и $FDUSD в няколко пула на борсата. Друг вид за придобиване на токени е посредством уеб страницата на Memecoin, memecoin.org/farming, като се свърже twitter акаунт и се извършват задания, като да вземем за пример последването на страниците на Memeland.
Реклама
Максималният размер на токена ще е 69 милиарда токена, като в първичното предложение ще се пуснат 8.797 милиарда $MEME ще се пусне на неуточнена пазарна капитализация сред 69 млн. $ и 138 млн. $. от всички токени, като се чака борсата да ги преразпредели до крайните консуматори посредством услугата си за стейкинг.

Това се счита за доста здравословно за една потръгваща екосистема, тъй като основава повече " портфейли " и самостоятелни консуматори, които да имат и да се интересуват за бъдещето на токена. За момента за тези 2% са стейкнати крипто активи на стойност над 3.3 милиарда $.

Зад самия прокет има сериозен пиедестал и пoтенциал, въпреки на всички места с огромни букви да написа " няма проекти за развиване ". Мнозина считат, че имено $meme ще задвижва новите web3 обществени платформи, които 9 GAG основава. Екипът от Хонконг, градът считан за една от меките на крипто, се нарежда на челните позиции в пазара на миймкойни,, с пазарни капитализации от от 100 милиарда до над 300 млн.

Farming is now open for the latest Launchpool -
Реклама
Stake your, or to earn.

Farm now
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР