Мел Гибсън ще режисира и ще изпълни главната роля в

...
Мел Гибсън ще режисира и ще изпълни главната роля в
Коментари Харесай

Мел Гибсън ще снима "Смъртоносно оръжие 5"

Мел Гибсън ще режисира и ще извърши основната роля в нов филм от поредицата " Смъртоносно оръжие ", фотосите за който ще стартират следващата година, написа в. " Сън ". За пета част на известната поредица загатна лично Гибсън на конференция в Лондон.

За " Смъртоносно оръжие 5 " се заприказва през 2020 година, повече от двайсет години след предходния епизод на сполучливия франчайз. През декември същата година режисьорът на предходните четири кино лентата Ричард Донър удостовери, че ще снима нова продукция от поредицата.

Донър умря на 91-годишна възраст през юли т.г., само че наподобява е завещал на звездата Мел Гибсън да " довърши " кино лентата.

" Ричард Донър беше огромен човек. Той работеше по сюжета и много беше напреднал с него. И един ден ми сподели: " Слушай, хлапе, в случай че умра, ти ще го направиш. А аз му отвърнах: " Замълчи ". Но той в действителност умря. Когато ме помоли да направя това, аз нищо не отговорих. Той обаче сподели за това на жена си, на студиото, на продуцента. Така че ще фотографирам петия филм ", споделя 65-годишният артист и режисьор.

Гибсън ще се завърне в ролята на детектив Мартин Ригс. Очаква се към него да се причисли 75-годишният Дани Глоувър като колегата му Роджър Мърто.

Първият филм от поредицата " Смъртоносно оръжие " излезе на екран през 1987 година и се трансформира в касов шлагер, получи и номинация " Оскар ". Оставалите три филма излязоха надлежно 1989, 1992 и 1998 година

Освен артист в над 70 функции в най-разнообразни киножанрове, Мел Гибсън е и режисьор на сполучливи филми като " Смело сърце ", " Апокалипто " и " Страстите Христови ". Въпреки че кариерата му в последните години бе в застой, основно поради имиджови проблеми и неразбирателства с огромните холивувски студио, се знае, че той работи върху продължение на " Страстите Христови ". Ако планът " Смъртоносно оръжие 5 " се реализира, това ще бъде първата екшън комедия, режисирана от него.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР