Пловдивските общински съветници приеха с 24 гласа за, нито един

...
</TD
>Пловдивските общински съветници приеха с 24 гласа за, нито един
Коментари Харесай

Забравете за някои автобуси в късните часове, промените ще са факт след няколко месеца

Пловдивските общински съветници одобриха с 24 гласа " за ", нито един " срещу " и 14 " въздържал се " смяната на разписанията по маршрутите на градските линии 1, 6, 11,12, 20 и 25. Според предлагането последните и първите курсове на тези рейсове ще бъдат съкратени поради дефицит на водачи и пасажери, предава Plovdiv24.bg

Темата за актуализирането на маршрутните написания провокира продължителна полемика. Николай Гюров съобщи, че е време да се повдигне огромният въпрос за общинската транспортна скица. Според него прекъсването на вечерните курсове е в ущърб на жителите и измененията би трябвало да се вършат на база изчерпателен разбор.

Ресорният заместник-кмет, която нееднократно е споделяла, че самата тя е постоянен пасажер в градския превоз, изясни, че от средата на юни влиза в действие лятното разписание, а гласуваните през днешния ден промени ще влязат в действие от есента нататък. 

" Транспортът в Пловдив е толкоз проблематичен, че ние се нуждаем от най-малко два мандата финансова централизация, с цел да решим проблемите " - означи и добави, че публичният превоз има потребност от тактика и визия по какъв начин да се развива.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР