Мексикански фермер, убил извънземен индивид, получи отмъщение от неговите небесни

...
Мексикански фермер, убил извънземен индивид, получи отмъщение от неговите небесни
Коментари Харесай

Извънземни отмъщават за убит пришълец

Мексикански фермер, умъртвил извънземен субект, получи възмездие от неговите небесни роднини и откри гибелта си.

През 2007 година мексиканска телевизия сподели репортаж, в който фермерът Марао Лопес споделя по какъв начин е намерил извънземно дете, само че от боязън го е умъртвил и заровил. Пред камерата Марао изкопа мистериозния мъртвец, който бе предаден на специалисти за проучване.

 Извънземни отмъщават за погубен пришелец

" Взех го за дявол и по тази причина го убих. Всъщност съществата бяха две, само че едното избяга. Чак по-късно се замислих, че може да съм умъртвил извънземно, защото нашия регион е постоянно посещаван от НЛО ", споделя в репортажа фермерът.

Резултатите от своето проучване учените взеха решение да разгласят чак в този момент. На тип съществото е приличало на мутант, нещо приблизително сред човек и гущер. Учените са безапелационни, че подобен жив организъм на земята няма прочут.

" Веднага след ДНК тестването разбрахме, че това създание е от извънземен генезис, споделя ръководителят на изследването проф. Хайме Маусан. - Моето изрично мнение е, че това е дете на инопланетяни. Скелетът му наподобява на гущеров, зъбите му нямат корени. Прилича на индивида по структурата на мозъка си. От това можем да заключим, че е доста мъдро. Но като цяло експонатът ще остане мистерия ", продължава професорът.

Учените се надявали фермерът Лопес да им помогне с по-подробен роман за срещата си с хуманоида. Но по този начин и не им се отдала тази опция.

След откриването на извънземното дете Марао умира при мистериозни условия.

Фермерът изгаря жив в паркираната си кола. Според пожарникарите, гасили огъня, той е бил с пет пъти по-висока температура, в сравнение с естествената. Причините за изгорелия автомобил не са открити.

" Това очевидно е знак за възмездие от извънземните за убитото дете ", боязливо допускат околните на Лопес.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР