Международнате хакерска група Анонимните днес заяви, че е хакнала сайтовете

...
Международнате хакерска група Анонимните днес заяви, че е хакнала сайтовете
Коментари Харесай

Анонимните хакнаха сръбската армия и Вучич

Международнате хакерска група " Анонимните " през днешния ден съобщи, че е хакнала уеб страниците на сръбските въоръжени сили и президента Александър Вучич -  и. 

Проверка демонстрира, че те в действителност не се зареждат.   N1 обаче твърди, че уеб страниците към момента работят обикновено. 

Групата изпрати в " Туитър " известия до президента на Сърбия Александър Вучич, заявявайки, че " ще го накара да заплати висока цена ".

" Фашистът Александър да не си губи времето с кучетата си. Вашата войска не може да лае тъкмо в този момент. Не подценявайте и " Анонимните ", ние ще ви сложим каишката ", написаха от групата.

Съобщението пристигна, откакто сръбският президент разгласява в Instagram фотография, на която си играе с кучета, дружно със известието " Подготвяме се за борбата против " Анонимните ". Вучич реагира на първите известия от тази хакерска група от края на декември 2022 година, в които се твърди, че Вучич " провокира провокации в Северно Косово и се пробва да провокира въоръжен спор ".

has launched
taking numerous government websites down the past few days. Targeting government infrastructure

Serbian President Aleksandar Vucic wants a fight then a fight is coming his way
Stop Destabilizing the region and stop supporting
Expect Us!
— Anonymous Operations (@AnonOpsSE)
Акаунтът на Anonymous TV с украински байрак (@YourAnonTV) също разгласява известие в Twitter в края на декември, че е подготвен да отговори на " предизвикването " на Вучич.

" Хей, Александър Вучич, марионетка на Путин, защото си подготвен да ни предизвикаш, ние ще осъществим желанието ти. Това е единствено началото, скоро ще станете очевидци на изключителни изненади от наша страна. Очаквайте ни ", гласи обявата.

Нови известия се споделят в сметки в Twitter, чиито имена съдържат думата " Анонимен " и които имат десетки или стотици хиляди почитатели.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР