Международната общност е непрестанно фокусирана върху руския президент Владимир Путин,

...
Международната общност е непрестанно фокусирана върху руския президент Владимир Путин,
Коментари Харесай

Порасналите дъщери на Путин

Международната общественост е непрекъснато фокусирана върху съветския президент Владимир Путин, като събитията през последната седмица докараха до напълно нови висоти разискването на съветския държавен глава. 69-годишният водач се бори интензивно, с цел да попречи на медиите и света да научат доста за персоналния му живот.

Внимателно обрисуваният облик на Путин, яздещ коне, вдигащ тежести и позиращ без риза, се опита да му придаде малко „ по-човешки” тип, въпреки и постоянно самичък. Но през последните 20 години той постави в действителност неимоверни старания да защищити дъщерите си от светлината на прожекторите, което накара мнозина да се запитат дали въобще има деца.

Путин в никакъв случай не е признавал обществено децата си, които са нещо като „ социална тайна” съгласно Business Insider. Руският президент има две дъщери от първия си брак с някогашната стюардеса Людмила Шкребнева, за която бе женен 30 години до развода им през 2013 година, написа iwoman.bg.

Дъщерите им се споделят Мария и Катерина. Мария е родена в Ленинград през 1985г, а Катерина е родена в Германия през 1986г, когато фамилията живее там по времето на службата на Путин в Комитет за Държавна сигурност (на СССР). И двете девойки са кръстени на бабите си. Прякорът на Мария е Маша, а прякорът на Катерина е Катя.

Когато фамилията се реалокира в Москва през 1996 година, девойките посещават немско езиково учебно заведение. В момента, в който Путин става краткотрайно изпълняващ длъжността президент, образованието им е станало домашно.

Мария е приключила биология в лицей, а по-късно и Медицинския университет в Москва, до момента в който Катерина специализирала азиатски култури. Разбира се, и двете девойки учели в университета под подправени самоличности. Мария, която в този момент е на 36 години, е медицински откривател и живее в Москва със своя холандски брачен партньор Йорит Фаасен. Знае се, че Мария и Фаасен имат дете (бел.ред. Путин сподели на режисьора Оливър Стоун през 2017 година, че е дядо.)

От друга страна, Катерина, която е „ одрала кожата” на дядо си, води първокласен метод на живот, живее в луксозни жилища и разполага с цяло положение. Катерина, която в този момент е на 35, е опитна танцьорка по акробатика и заема висока служба в своята алма матер, Московския държавен университет. Катерина бе омъжена за съветския олигарх от кръга на Путин, Кирил Шамалов, сред 2013 и 2018 година, а след разводът Катя завоюва 2 милиарда $.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР