Международната боксова федерация (IBF) вече губи търпение за пояса си

...
Международната боксова федерация (IBF) вече губи търпение за пояса си
Коментари Харесай

Усик може да заложи пояса на IBF срещу победителя от боя между непобедените Хъргович и Джан

Международната боксова федерация (IBF) към този момент губи самообладание за пояса си в тежка категория и затова готви един заключителен дуел за установяване на наложителния кандидат за купата на Олександър Усик. По всяка възможност това ще бъде пердах сред непобедимите до в този момент Филип Хъргович и Джълей Джан, съгласно пресата в Щатите.

29-годишният хърватин чака от дълго време своя късмет, само че за в този момент всички водещи боксьори се стараят да го отбягват.

Джан пък се намира в зенита на своята кариера със своите 38 години, само че фактът, че в никакъв случай до в този момент не е побеждаван в 24-те си дуела приказва, че той не е човек за подценяване.

Усик има още малко време, с цел да осъществя реванша с Антъни Джошуа, само че няма да е изключено, в случай че напълно скоро IBF и останалите организации не го принудят да брани купите си против техни избраници.

На този стадий хърватинът и китаецът към момента не са подписали контракт, само че с оглед разредения календар в последно време в бокса може и да забележим бърз напредък по тематиката в околните седмици.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР