Между талисманите и амулетите има разлика. Амулетите предпазват от нежелани

...
Между талисманите и амулетите има разлика. Амулетите предпазват от нежелани
Коментари Харесай

Талисмани и амулети: значение на цветовете

Между талисманите и амулетите има разлика. Амулетите защищават от нежелани въздействия, а талисманите подаряват със мощна сила. Но в действителност задачата и на амулетите, и на талисманите е една и съща – да носят шанс на хората.

В днешно време доста хора носят амулети и талисмани под формата на бижута. Всеки амулет и талисман носи друга сила според от цвета му.

Червеното символизира пристрастеност, храброст, мощ, положително здраве и мощни страсти. Този цвят може да се употребява, с цел да преодолеете боязън от някой човек или от сложна обстановка. Той спомага и за положителното здраве.

Розовото значи обич, другарство и положителни връзки. Ако носите розов талисман или амулет, това ще усъвършенства връзката ви с колегата.

 Талисмани и амулети: значение на цветовете

Оранжевият цвят се употребява за увеличение на персоналната сила или за привличане на сила. Той има стимулиращо деяние и усилва способността да се концентрирате и да мислите.

Жълтото символизира интелекта и силата на мисълта. Той нормално се употребява за подкрепяне при потребност да убедите някого в правотата си. Жълтото е цветът на насладата, по тази причина се употребява, с цел да предотврати положение на меланхолия и тревога.

Зеленото символизира благосъстояние, излекуване от заболявания и изобилие. Жените, които имат проблеми със зачеването, би трябвало да потърсят помощта на този цвят.

Светлосиньото символизира лечение от заболявания, вътрешно успокоение и благополучие в фамилията и в любовта. Тъмните нюанси на синьото символизират импулсивното деяние и желанието за огромни промени.

Лилавото е знак на духовността. Ако имате проблеми с концентрацията и имате потребност да успокоите душата си, това е цветът за вашия талисман.

Бялото е чист цвят, символизиращ отбрана, откровеност, истина, и оптимизъм. Амулет или амулет в бяло е мощна поддръжка във всяка обстановка.

Черното пропъжда надалеч отрицателните сили и оказва помощ за измененията в живота, свързани с любовта. Кафявото е цвят, който работи успокояващо и ви оказва помощ да откриете какво тъкмо е това, което желаете да вършиме с живота си.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР