Мегз и Мария успяха да изумят феновете си като публикуваха

...
Мегз и Мария успяха да изумят феновете си като публикуваха
Коментари Харесай

Мегз и Мария се помириха

Мегз и Мария съумяха да изумят почитателите си като разгласиха общи фотоси в обществените мрежи, на които наподобява са станали близки, написа plovdiv24.bg.

Двете звезди бяха доста близки приятелки преди присъединяване си във ВИП Брадър. Преди 4 години, обаче, те се изпокараха грубо в риалити формата като сътвориха един от най-запомнящите се всемирски кавги у нас. По-късно те се извиниха една на друга, само че се дистанцираха една от друга и изглеждаше като че ли с другарството им е свършено. Сега, обаче, наподобява двете са заровили томахавките от предишното и още веднъж са преоткрили близостта си. Те се демонстрираха дружно в ресторант в компанията на други известни дами - рапърката Диона и актрисата Мила Робърт.

Публикация, споделена от (@megz_miglena_kakanasheva) на Сеп 10, 2020 в 6:16 PDT

Не е ясно какво е събрало тези четири, толкоз разнообразни звезди на едно място, само че наподобяват усмихнати и се забавляват в общата си компания.

Мария загатна преди няколко дни в гостуването си в “Преди обед ", че приготвя нов план с други три известни дами. Каканашева също загатна за общ план като написа “обратно на работа " под една от фотосите. Тепърва следва да забележим какво са замислили, а почитателите им към този момент ги обсипаха с въпроси и тръпнат в нетърпеливо очакване.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР