Меган Фокс знае как да превърне дори една обикновена жилетка

...
Меган Фокс знае как да превърне дори една обикновена жилетка
Коментари Харесай

Меган Фокс разпали страстите със секси тоалет

Меган Фокс знае по какъв начин да трансформира даже една елементарна жилетка в нещо сексапилно. Жилетката несъмнено не е дреха, която свързваме автоматизирано със съблазън и фешън трендове, а като нещо належащо ни в студените дни, само че Меган знае по какъв начин да промени това за секунди. Красивата актриса бе уловена от папараци в Лос Анджелис, а за визията си хубавицата е избрала червен тоалет, предава каналът " Social Virals " във vbox7.

Меган е заложила на алена пола с висока талия и алена жилетка, която обаче е много отворена, а под нея звездата не носи сутиен. Тоалетът е евентуално селекциониран от стилистката на Меган - Мейв Райли, която се грижи постоянно за съвършената визия на актрисата. Целият тоалет е комбиниран със сандали на висок ток и дребна алена чантичка, в която едвам се побират портфейл и мобилен телефон.

Не сме сюрпризирани, че Меган е заложила на визията, тъй като с нея разкрива съвършената си форма. Наскоро стана ясно, че звездата е съумяла да отслабне с цели 17 кг. за едвам 5 месеца. Тайната е, че Меган не се храни с бели храни (сол, захар, брашно), няма cheat дни, пие доста смутита и прави интензивни интервални тренировки.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР