Медицински специалисти разкриха няколко причини за непривлекателния външен вид сутрин.

...
Медицински специалисти разкриха няколко причини за непривлекателния външен вид сутрин.
Коментари Харесай

Прочетете това и ще се оправяте за работа много по-бързо сутрин

Медицински експерти разкриха няколко аргументи за непривлекателния външен тип заран. Съответната информация се разгласява от портала LadBible с централа в британския град Манчестър.

Експертите споделиха, че по време на сън човек е в хоризонтално състояние за дълго време, което кара течността да се втурва към главата му, причинявайки отичане. Според лекарите това събитие постоянно се утежнява заради остатък на сън или, назад – заради липса на сън.
С тази дребна смяна ще сте доста по-привлекателни за другия пол
Експертката по езика на тялото Джуди Джеймс разкри позите, които ще ви накарат да изглеждате по-привлекателни и да ви хареса събеседник...
Прочети повече
Освен това, съгласно материала, неправилната позиция на тялото по време на сън е причина за образуването на торбички под очите, подуто лице, както и бръчки и гънки по кожата. Поради тази причина дерматоложката Пурвиша Пател предлага да спите по тил или встрани, а не по стомах. „ Опитайте се да купите висока възглавница, с цел да повдигнете главата си “, добави тя.

Освен това потреблението на алкохол, тютюнопушенето, нередовният сън, несъразмерното излагане на слънце, ниското равнище на интензивност и алергиите въздействат отрицателно на външния тип заран.

Още от ПОЛЕЗНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР