Медальоните, които напомнят на антични монети, с фини верижки, със

...
Медальоните, които напомнят на антични монети, с фини верижки, със
Коментари Харесай

15 красиви бижута, които със сигурност ще носим това лято

Медальоните, които припомнят на антични монети, с фини верижки, сигурно ще продължим да носим и през идващите месеци. И независимо, и в композиция с други, като още веднъж ще забележим всички тези гривни, обеци и огърлици за лятото, покрити с красиви дребни раковини. Всички останали морски детайли като миди и рапани също ще блестят върху кожата ни.
               

Сред трендовете се завърнаха и бижутата с цветни мъниста и дребни буквички, които ни връщат в, като най-силно се открояват огромните пръстени, още веднъж в ярки цветове. Ако до момента сте носили или единствено композиция от няколко огърлици, или единствено макси обеци, то в този момент можете самоуверено да ги съчетавате в един аутфит, изключително в случай че той е монохромен. По този метод безспорно ще подсилите характерността на стила си и ще разнообразите класиката на денима и белия тишърт.
               

Тотален must have са и бижутата с перли, които придават изключителна изтънченост на всеки тоалет, а измежду селекцията ни през днешния ден ще откриете и няколко шопинг находки от, където има необикновено многообразие от ръчно направени декорации.
               

 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР