Мда, мъжете също си имат съкровени тайни. Такива, които никога

...
Мда, мъжете също си имат съкровени тайни. Такива, които никога
Коментари Харесай

4 неща, които един мъж никога няма да признае

Мда, мъжете също си имат съкровени секрети. Такива, които в никакъв случай и при никакви условия не биха споделили с вас. Но психолозите са подготвени да ни ги разкрият...

И мъжете мечтаят да получават похвали

Без значение какъв брой мощен и убеден е вашият мъж, той сигурно би се радвал да чуе комплимент от вас. И, да, доста го е боязън от рецензиите. Затова, скъпи дами, не пестете думи. Карайте половинката си да се усеща добре, ще бъде на седмото небе от благополучие.



Проблемите в леглото са табу

Ох, да не дава Господ да му се случи засечка - на вашия сътрудник. Това е най-лошото, което може да му се случи - съгласно него. Никога няма да си го признае, в никакъв случай няма да го разисква с вас. Така че не настоявайте. Просто намерете различен метод за справяне със... засечката. Предразположете го да се отпусне и да не помни.



Той не се нуждае от секс толкоз постоянно, колкото си мислите

Е, да не мислите, че мъжете в действителност непрекъснато мислят за секс? Може би, ненапълно. Ако сътрудникът ви е по-млад, е допустимо мислите му да бягат в тази посока. Но мъжете на междинна възраст имат куп други ползи. А и всеки има потребност от отмора - даже най-хубавият жребец. Не го насилвайте. Той самичък ще подсети за себе си. Но можете да го предизвикате с нещо секси, с което изглеждате по-скоро съблечена, в сравнение с облечена...

И мъжете се опасяват, само че това не е ваша работа

Дори най-хубавите другари на вашия мъж може да не знаят за страховете, които изпитват. Всеки човек си има своите страхове - може да е даже боязън от... тъмното. Ако усетите нещо, не го коментирайте шумно и не се смейте, ще го нараните. Бъдете му другар и го накарайте да се почувства добре.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР