Маймуна ще изненада любителите на качественото българско кино със своята

...
Маймуна ще изненада любителите на качественото българско кино със своята
Коментари Харесай

Българската лента Маймуна с премиера по NOVA в Деня на независимостта

" Маймуна " ще изненада феновете на качественото българско кино със своята телевизионна премиера тази събота, 22 септември, от 15.00 ч. по NOVA.

Филмът е трогателен роман за сестрите Мая и Ива, които са свързани от един татко и една маймуна. Както и от обща пристрастеност – да се ровят в надълбоко защитаваните секрети на своя чудноват преподавател Пенев. Неочаквано събитие трансформира живота на всички. На децата им се постанова бързо да пораснат, a на възрастните – да останат усмихнати все пак. " Маймуна " е история за избора да живееш от светлата страна и да продължиш да вярваш, даже когато Дядо Коледа си тръгне вечно. История за слон, лекар, маймуна, хористи, майки, учители и извънземни, само че най-много за един татко, който би трябвало да си тръгне... с усмивка. " Маймуна " е история за обич като никоя друга.
 Маймуна NOVA

Втората лента на Димитър Коцев - Шошо завоюва Наградата на публиката от София Филм Фест и има няколко оценки от фестивали в Европа, Азия и Америка. Сценарият е на Шошо и Иван Марков, камерата е поверена на Александър Станишев, а музиката - на Виктор Стоянов. " Маймуна " е един от новите българските филми в репертоара на " Лента ", част от тактиката на NOVA да поддържа качествени родни продукции на всички платформи и представянето им пред необятната аудитория.

 Маймуна NOVA-->
Част от звездния състав на " Маймуна " са Юлиан Вергов, Ана Пападопулу, Станимир Гъмов, Леонид Йовчев, Радена Вълканова и Валентин Ганев. Голямото изобретение на режисьора са младите актриси, на които той поверява основните функции на сестрите Мая и Ива. С " Маймуна " Александра Костова и Радина Боршош вършат извънреден дебют в киното.
 Маймуна NOVA
Не пропускайте премиерата на българския фамилен филм " Маймуна " - тази събота, 22 септември, от 15.00 ч. по NOVA.

 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР